Gemeente

Gemeente deelt 100 grijpstokken uit

- advertentie -

Oldambt  – In samenwerking met Sociaal Werk Oldambt heeft de gemeente Oldambt vorige week 100 gratis grijpstokken uitgedeeld in heel Oldambt. “Het enthousiasme was groot. Al vrij snel waren alle grijpstokken op!” aldus de gemeente.

- advertentie -

De gemeente deelde de grijpstokken uit omdat het afgelopen zaterdag ‘Nederland Schoon’ was, een landelijke actiedag. Veel inwoners zijn toen gelijk aan de slag gegaan om het zwerfvuil in Oldambt op te halen. En ze kwamen van alles tegen: mondkapjes, luiers, blikjes…

Cora-Yfke Sikkema: “Eigenlijk moet deze opschoondag niet nodig zijn. Maar helaas is dat wel het geval. Al wandelend in het mooie Oldambt zie ik veel blikjes en flessen in de berm liggen. Wees lief voor ons mooie landschap en gooi je afval in de daarvoor bestemde prullenbakken! En een dikke pluim  voor de mensen die afgelopen zaterdag in de weer waren om Oldambt weer op te ruimen!”

Heb jij deze actie gemist, maar wil je ook een handje helpen? Vraag dan een grijpstok bij ons aan! Dat kan via deze website.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button