Cultuur

Dollard College Hommesplein organiseert extra informatieavond TTO

Winschoten – Heeft uw kind vwo advies gekregen of verwacht hij/zij nog een vwo advies? Dan is tweetalig onderwijs (tto) misschien interessant. Vestiging Hommesplein van het Dollard College organiseert op donderdagavond 8 april van 19.00 tot 20.30 uur een online informatieavond over tto.

- advertentie - 

Op deze avond krijgen u en uw zoon/dochter informatie over wat tto precies inhoudt, hoe je je aan moet melden én worden er enkele minilesjes gegeven. Opgeven kan door een mail te sturen naar Mw. Stiefelhagen via tto.hommesplein@dollardcollege.nl.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button