Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Regionaal nieuws

Fietsactie Groningen Bereikbaar nu ook voor thuiswerkers

- advertentie -

Groningen – De fietsactie van Groningen Bereikbaar, waarbij je een week lang gratis een e-bike of speed pedelec kunt proberen, is nu ook beschikbaar voor mensen die thuiswerken of in hun vrije tijd vaker de fiets willen pakken. De elektrische fietsen zijn bij verschillende fietsenwinkels in de provincie Groningen
te reserveren.

- advertentie -

Thuiswerkers
Als je thuiswerkt, dan zit je vaak urenlang voor je beeldscherm. Door tussendoor even op de fiets te stappen voor een boodschap of een blokje om, blijf je in beweging en maak je even je hoofd leeg. Met een elektrische fiets kun je nóg wat sneller en kun je langere afstanden overbruggen.

Fietsen in je vrije tijd
De elektrische fietsen zijn ook te reserveren door mensen die eens in hun vrije tijd willen fietsen. Wat is er nou lekkerder dan in het weekend een mooie fietstocht door de provincie te maken? Of stap eens op de elektrische fiets naar de kapper of voor een bezoek aan vrienden of familie.

Forenzen
De actie was oorspronkelijk ontwikkeld om forenzen die normaal gesproken met de auto naar het werk reizen, te laten ervaren hoe het is om naar het werk te fietsen. Nu we het afgelopen jaar massaal zijn gaan thuiswerken, heeft Groningen Bereikbaar de actie aangepast. Natuurlijk zijn de fietsen ook beschikbaar voor werknemers die in deze tijden nog steeds naar hun werk reizen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de actie en de locaties van deelnemende fietsenwinkels op www.groningenbereikbaar.nl en reserveer de fiets online.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button