IncidentenVideo

UPDATE: Brand in schuur met landbouwmachines onder controle (video)

Oostwold – De brandweer is met meerdere eenheden ter plaatse aan de Noorderstraat in Oostwold. Er is brand in een grote schuur achter een woning. “Er staan meerdere landbouwvoertuigen in het pand. Iedereen heeft het pand kunnen verlaten.” laat de brandweer weten.

- advertentie - 

Er komt veel rook vrij bij de brand. Het advies van de brandweer is om ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te schakelen. “Rook is altijd gevaarlijk, blijf daarom uit de rook.” benadrukken ze.

Brandweer Finsterwolde en Scheemda zijn momenteel druk bezig met bluswerkzaamheden. Wegens de rookontwikkeling die laag blijft hangen heeft de Veiligheidsregio een NL Alert verzonden.

Onder controle
“Door een snelle inzet hebben we de brand kunnen beperken tot de schuur. De brand is onder controle. We zijn echter nog wel een tijdje bezig met het blussen van de laatste resten.” meldt de brandweer

Ambulances
Bij de brand in zijn twee ambulances ter plaatse. Eén persoon heeft veel rook binnen gekregen en een ander persoon heeft lichte brandwonden opgelopen.

 

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button