Cultuur

Organisatie Festival Hongerige Wolf gaat ervan uit dat evenement doorgaat

- advertentie -

Hongerige Wolf – “We zijn nog steeds volop bezig met de organisatie van de 10e editie van Festival Hongerige Wolf, maar we beseffen dat niets 100% zeker is in coronatijd. Daarom houden we er sterk rekening mee dat als het festival inderdaad kan doorgaan, we voor ieders gezondheid een corona-proof editie moeten neerzetten.” meldt de organisatie.

- advertentie -

Dat betekent dat er mogelijk geen festivalcamping is en dat bezoekers per 250 tegelijk mogen komen. “Om toch zoveel mogelijk mensen van ons festival te kunnen laten genieten, betekent dat wellicht dat we de dag in drie blokken moeten opdelen, ochtend-middag, middag-avond, avond-nacht. Het idee is dat je kunt boeken voor één of meerdere dagdelen.”

De organisatie denkt dat ze de bezoekers op deze manier toch een echt Hongerige Wolf-gevoel kunnen meegeven. Wel is de organisatie benieuwd hoe het publiek hierover denkt. Vindt het publiek dit geen probleem? Als het festival in tijdsvakken wordt verdeeld wordt overwogen wel te komen of men komt dan juist niet.

Meer informatie op Facebook of hun website.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button