Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Gemeente

Nieuwe auto’s voor Handhaving & Toezicht gemeente Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Gemeente Oldambt vindt duurzaamheid belangrijk. “We hebben daarom twee duurzame auto’s gekocht. Eén voor onze BOA’s en één voor onze toezichthouders. Dat was nodig, want de oude auto’s waren helemaal af.”

- advertentie -

“De nieuwe auto’s zijn veel duurzamer. Ze rijden namelijk op groen gas. Dat is hetzelfde als aardgas, het wordt alleen op een andere manier gemaakt, daardoor is het veel beter voor het milieu dan aardgas. Groen gas wordt gemaakt door het vergisten van bijvoorbeeld afval uit de voedingsindustrie, graanresten, cacaodopjes, koffiedik en mest.” schrijven ze in een bericht op Facebook.

“Onze BOA’s zijn erg blij met de nieuwe auto’s . We hebben BOA Mark gevraagd wat hij van de nieuwe auto’s vindt.” melden ze. Mark: “De auto’s rijden heel prettig! En ik vind het ook mooi dat de auto’s op groen gas rijden. Ze rijden als het ware op afvalstoffen. Dat is natuurlijk goed voor het milieu!”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button