Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Slachtoffer(27) eenzijdig ongeval A7 Scheemda aan verwondingen overleden

- advertentie -

Scheemda – De hulpdiensten werden afgelopen zaterdagaovond om 22.50 uur opgeroepen voor een verkeersongeval op de A7 ter hoogte van de benzinestation in de richting van Winschoten. “De bestuurder van een personenauto raakte de macht over het stuur kwijt en kwam tot stilstand in een sloot.” aldus de persvoorlichter van de politie.

- advertentie -

Er kwamen meerdere ambulances ter plekke, ook het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam per helikopter naar het incident. Daarnaast werd de brandweer met meerdere eenheden opgeroepen, waaronder het oppervlakte reddingsteam van Finsterwolde, de duikers en hulpverleningsvoertuig van Groningen en de brandweer van Zuidbroek.

De bestuurder, een 27-jarige man uit de gemeente Westerkwartier werd ernstig gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Hier is de man enkele dagen later aan zijn verwondingen overleden.

 

Lees ook: 27-Jarige man raakt ernstig gewond bij ongeval op de A7 bij Scheemda (video)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button