Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenVideo

GGD vaccinatielocatie Scheemda volop aan het prikken (video)

- advertentie -

Scheemda – De GGD vaccinatielocatie in de Eextahal in Scheemda draait momenteel op grote sterkte. “De vaccinatie bereidheid in de Groningse provincies is hoog en daar zijn wij uiteraard blij mee.” aldus Hanneke Mensink, woordvoerster van de GGD. “De locatie in Scheemda is vanaf 19 april open en daar waar we in het begin ongeveer 400 prikken per dag konden zetten, doen we er nu ruim 1000 per dag.”

- advertentie -

Via een duidelijk aangegeven route komen de mensen in de sporthal waar medewerkers de gegevens controleren. Daarna word je doorverwezen naar een aparte ruimte waar alle administratie wordt verwerkt en een verpleegkundige de vaccinatie geeft. Vervolgens loop je naar de wachtruimte om even rustig te zitten.

Diverse EHBO-ers staan daar klaar, voor als iemand eventueel een reactie krijgt op de prik. Gelukkig staan zij er vooral voor een kort praatje. Navraag bij een aantal bezoekers levert allemaal positieve reacties op, tevreden hoe alles is geregeld.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button