Algemeen

Happy Book Stones: Groningse bibliotheken dragen een steentje bij aan geluk

- advertentie -

Oldambt- De Groningse bibliotheken willen hun steentje bijdragen aan geluk. In de maand juni kan daarom iedereen meedoen aan onze actie Happy Book Stones.

- advertentie -

Happy stones, ken jij ze? Beschilderde stenen die blij maken, want je kan er zomaar eentje vinden op straat of in de natuur. Samen met jou willen we het nóg leuker maken met ‘Happy Book Stones’: stenen met een schildering geïnspireerd op jouw favoriete boek. Maak voor 30 juni een Happy Book Stone en maak kans op een heerlijke prijs.

Hoe kan je meedoen?

  1. Zoek een mooie (kale) steen en bedenk wat je lievelingsboek is.
  2. Teken een onderwerp, fragment of personage van het boek op je steen.
  3. Maak een foto van je steen en stuur die vóór 30 juni in via nl/happybookstones. Vermeld hierbij je naam, adres, e-mailadres en titel van het boek.
  4. Spread happiness! Zet op de onderkant van je steen #happybookstone en leg je steen in de natuur, zodat iemand anders hem kan vinden.
  5. Op 1 juli maken we bekend wie de mooiste en meest originele Happy Book Stone heeft gemaakt! De winnaar krijgt een taart met daarop een foto van jouw Happy Book Stone.

Vind je een Happy Book Stone? Maak een foto en deel het op je favoriete social media kanaal met de hashtag #happybookstone.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button