Gemeente

Kraan met zeef nodig voor hoeveelheid glas in Oldambtmeer

- advertentie -

Blauwestad – Jongeren hebben gisteravond en afgelopen nacht een enorme bende achtergelaten op het Zuidstrand van het Oldambtmeer. Op het strand lagen onder meer kapot gesmeten bierflessen. Scherven en gebroken flessen liggen ook op de zandbodem van het meer. “Mocht je dus willen gaan zwemmen, wees uiterst voorzichtig!” is het advies van de gemeente Oldambt.

- advertentie -

De gemeente is vanmorgen begonnen met het opruimen van de zooi. “We hebben een kraan met zeef nodig om dat op te kunnen ruimen en dat lukt niet eerder dan maandag.” aldus de gemeente.

Foto: OldambtNu.nl

Overlast
Jongeren zorgen al enige tijd voor grote overlast bij de Blauwestad. “Wij zijn regelmatig in de omgeving aanwezig. Afgelopen week is door ons ingegrepen en is onder meer een geluidsbox in beslag genomen. Ook is een aantal jongeren op het bureau ‘uitgenodigd’. Wij blijven de komende dagen extra toezicht houden.” aldus de politie Oldambt.

Lees ook: Jongeren laten puinhoop achter na feestje op strand

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button