Algemeen

Geen coronapatiënten meer in het Ommelander Ziekenhuis Groningen

- advertentie -

Scheemda – Er liggen geen coronapatiënten meer in het Ommelander Ziekenhuis Groningen in Scheemda. Vorige week donderdag zag het ziekenhuispersoneel de laatste patiënt gaan. Dit gebeurde evenals in het Martini Ziekenhuis. Alleen het UMCG heeft nog vier coronapatiënten in behandeling.

- advertentie -

Het ziekenhuis in Scheemda heeft overigens al vaker periodes zonder coronapatiënten gehad; sinds 31 mei zijn er nog vier patiënten geweest. Dat melden zij aan RTV NoordHet UMCG heeft nog geen dag gekend zonder coronapatiënten. Dinsdag ligt er nog één op de intensive care en drie op verpleegafdelingen.

Zowel de twee ziekenhuizen in Groningen en die in Scheemda hebben geen speciale coronaverpleegafdelingen meer, zoals ze die eerst wel hadden. In het Martini Ziekenhuis hebben ze een isolatiekamer beschikbaar voor eventuele nieuwe patiënten.

Het Ommelander Ziekenhuis vult de bedden ook weer in met ‘gewone patiënten’. Indien nodig kunnen coronapatiënten wel in Scheemda terecht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button