Politiek

Ger Klein opnieuw lijsttrekker voor Gemeentebelangen Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Ger Klein uit Winschoten is opnieuw lijsttrekker voor Gemeentebelangen Oldambt bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Ook bij de vorige verkiezingen was Klein lijsttrekker.

- advertentie -

Constructief en kritisch
Vicevoorzitter Albert Kuiper van Gemeentebelangen Oldambt is verheugd dat Klein de kar weer gaat trekken. “Ger heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een uitstekend raadslid. Constructief waar het kan en kritisch waar het moet. Zo heeft hij verantwoordelijkheid genomen door de gemeente door zware financiële tijden te loodsen en deinst hij er niet voor terug om het college het vuur na aan de schenen te leggen. Denk bijvoorbeeld aan het zonnepark en de bouwput in Finsterwolde. In deze dossiers heeft Ger zich als een pitbull gedragen, wat voor de inwoners positief heeft uitgepakt.”

Collegedeelname
Ger Klein: “Het is fijn dat je op een drukbezochte ledenvergadering unaniem het vertrouwen krijgt om het weer te gaan doen. We hebben laten zien dat we een stabiele partij zijn met een consistente koers. En er is nog genoeg werk aan de winkel om Oldambt beter op de kaart te zetten. Onze inzet is erop gericht om in 2022 aan het college deel te nemen. Want als je aan de knoppen mag draaien, kun je echt iets voor de inwoners en ondernemers betekenen.”

Klein was in 2016 een van de oprichters van Gemeentebelangen Oldambt. De partij kwam in 2018 als nieuwe partij meteen met drie raadsleden in de gemeenteraad.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button