Sport

Seizoenafsluiting jeugdafdeling SC Scheemda

- advertentie -

Scheemda – De activiteiten organisatie van SC Scheemda heeft dit weekend een fantastische seizoenafsluiting georganiseerd voor hun volledige jeugdafdeling. Na het voetballen van de regiocup volgde de officiële afsluiting van dit “Corona” voetbalseizoen.

- advertentie -

Het hoofdveld was omgetoverd tot een heus festivalterrein met grote tenten waarin de kinderen konden slapen. Voor de jeugd was er spellencarrousel opgezet waarin ze een aantal onderdelen moesten volbrengen waaronder laser gamen, zwembadhonkbal, stormbaan, buikschuifbaan en uiteraard kon een potje voetbal dan ook niet ontbreken.

Na de spelmiddag is iedereen aan de BBQ gegaan waarna ze later weer volop konden gaan spelen. Al met al een zeer geslaagde afsluiting voor de jeugd. En er nu maar op vertrouwen dat we het komend seizoen weer lekker mogen knallen op het voetbalveld zonder coronabeperkingen.

Alle vrijwilligers die dit wederom mogelijk hebben gemaakt worden namens het bestuur ontzettend bedankt! Want zoals altijd is het dankzij onze vrijwilligers mogelijk dat we zo’n mooie vereniging kunnen zijn.

Wil je ook een keer mee voetballen? Dat kan altijd! Meld je dan aan via de website van SC Scheemda, www.scscheemda.nl/lid-worden/

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button