Op stap

Autopuzzeltocht “De Graanrepubliek” nu al groot succes

- advertentie -

Oldambt – Het Hogeland, Westerkwartier, Midden-Groningen en het Lauwersmeer. Op al deze locaties loopt al een aantal maanden een zeer succesvolle autopuzzeltocht. Vormgegeven tijdens de piek van het Corona virus maar vanwege het enorme succes volledig terecht verlengd. Oldambt kan natuurlijk niet achterblijven, en zodoende is afgelopen weekend de route “De Graanrepubliek” van start gegaan!

- advertentie -

De autopuzzeltocht is een samenwerking tussen Local Groningen, de Oldambtster ondernemers en Stichting Marketing Oldambt. ‘Op de middelbare school kreeg ik les van een leraar die afkomstig was van het Oldambt. Bij herhaling heeft hij te kennen gegeven dat er geen betere plek op aarde bestaat dan juist daar. Na vijftig jaar krijgt hij van mij zijn gelijk!’ Dit liet één van de eerste rijders van de puzzeltocht weten in een recensie. En er zijn meer lovende woorden. ‘Slechts één keer zijn we afgedwaald. Dat bracht ons wel op een idyllische plek om het lunchpakket aan te spreken. We hebben ervan genoten, leuk samengesteld, smakelijk en gevarieerd.’

Voor de eerste 100 rijders van de route ligt er een blijvende herinnering klaar. Wees er snel bij, want de boekingen lopen in hoog tempo op. LocalGroningen verbindt de bijzonderheden, weetjes, geschiedenis en anekdotes aan minstens net zo bijzondere bedrijven in de gemeente Oldambt. Al met al is de route een dag vullende bezigheid die je Oldambt op een fantastische manier laat beleven. Een uniek en weids gebied, gevormd door de eeuwenoude strijd tussen het water en de machthebbers. En vooral het verhaal over veerkracht en vernieuwing. Oldambt, De Graanrepubliek!

Geïnteresseerd? Boek dan snel deze autopuzzeltocht op localgroningen.nl!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button