Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Regionaal nieuws

Vertraging door dinosaurussen op N33

- advertentie -

Noordbroek – Weginspecteur Kim van Rijkswaterstaat zal dinsdagavond vreemd hebben opgekeken. Vanuit de meldkamer werd gevraagd om naar de N33, tussen Assen en de Eemshaven, te gaan omdat er dinosaurussen waren gesignaleerd.

- advertentie -

Eenmaal ter plaatse bleek het om tientallen stegosaurussen, torosaurussen en minotaurasaurussen te gaan. De miniatuur speelgoeddieren waren door onbekende oorzaak op het wegdek beland. De weginspecteur heeft een afzetting gemaakt, waarmee een veilige werkomgeving werd gecreëerd om het speelgoed op te ruimen. “Onze weginspecteurs deinzen nergens voor terug, zelf door dino’s laten zij zich niet afschrikken”, schrijft Rijkswaterstaat op Twitter.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button