Algemeen

2 september Repair Café Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Sinds juni 2021 bestaat het Repair Café Oldambt. Elke eerste donderdag van de maand helpen vrijwilligers bij het repareren van textiel, spullen en elektrische apparaten. Dierbare spullen als een kapot fotolijstje of wiebelende barkruk. Een lekkende Senseo of kapotte lievelingsknuffel.

- advertentie -

Want, soms kan een kleine reparatie voorkomen dat iets wordt weggegooid. In andere gevallen is het lastig om een apparaat te laten repareren omdat de reparatiekosten hoger zijn dan de aanschaf van een nieuw exemplaar. De vrijwilligers van het Repair Café kijken samen met u of een reparatie mogelijk is en helpen daarbij. De hulp is gratis, alleen bij gebruik van vervangende onderdelen vragen we een vergoeding van de materiaalkosten.

Heeft u iets te repareren? Maak dan een afspraak bij het Repair Café! Dat kan telefonisch 0597 421833 of per mail info@sociaalwerkoldambt.nl

Twee “rechterhanden” en nieuwsgierig geworden? Helpende handen zijn van harte welkom. Kom langs op het Repair Café! Donderdag 2 september, tussen 13 en 16 uur in De Boschpoort, Boschplein 2 Winschoten.

Data Repair Café Oldambt: 2 september, 7 oktober, 4 november, 2 december.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button