Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Tijdelijk komt showroom aan de Nassaustraat 85 in Winschoten leeg

- advertentie -

Winschoten – Op een uitstekende locatie langs de Nassaustraat in Winschoten is een fraaie showroom met bedrijfsruimte beschikbaar. Holland Steen B.V., die sinds medio 2017 actief is in de vastgoed branche is op zoek naar een huurder. Daarom nu eenmalig te huur voor een weggeefprijs van €3500,- per maand.

- advertentie -

Ideaal om te gebruiken als autoshowroom, caravan/camper showroom, motorenwinkel. Huurperiode: in overleg.

De ruimte is verdeeld over 2 bouwlagen, de showroom is in totaal circa 2800m2, waarmee de huurprijs komt op €12,- perm2 per jaar.

Er zijn diverse kantoorruimtes, een kantine, werkplaats van circa 350m2 en een voorraadruimte. De zeer representatieve entree begeleidt u direct in de showroom, welke veel lichtinval heeft door zijn opvallende buitengevel.

De showroom is verder voorzien van lichtarmaturen, verwarming geschiedt door middel van heaters, kantine en toiletruimte. Alle zichtzijdes zijn opgetrokken uit glas. 

Zowel bij de entree als achter in de showroom bevinden zich trappen naar de 1e etage. Op de etage is de tweede grote showroom van ca. 1400m2 met dezelfde voorzieningen als de begane grond. Tevens beschikt het pand over een grote goederenlift.

Buitenterrein
Aan beide zijden van het pand is voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast bevinden zich in de directe omgeving meerdere algemene parkeerplaatsen.

Interesse? Lees hier meer over op de website van Holland Steen B.V. 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button