Economie

Week van de loopbaan, aanmelden kan nu!

Oldambt- In heel Nederland zetten 500 NOLOC erkende loopbaanprofessionals, waaronder Marianne Kremer uit Finsterwolde, hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 13 t/m 17 september 2021. Maak vrijblijvend en kosteloos kennis met een gecertificeerde loopbaanexpert bij jou in de buurt en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraag.

- advertentie - 

Werkzoekend of beweging willen in je werk
Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt.

Leven Lang Ontwikkelen
Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen?

Ook voor werkgevers
Tijdens deze Week van de Loopbaan kunnen ook werkgevers met Marianne van gedachten wisselen over de loopbaan-ontwikkelingsmogelijkheden van hun medewerkers. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn voor een groot deel bepalend voor het succes van een onderneming. Hierbij staat niet alleen het hebben van de juiste werknemers centraal, ook het behouden van deze mensen is belangrijk.

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan
Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken, als medewerker of als werkgever en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach bij jou in de buurt? ‘Marianne Kremer, Coach’ stelt haar praktijk open tijdens de week van de Loopbaan, van 13-17 september! Ze nodigt je graag uit om vrijblijvend en kosteloos een afspraak te maken door een mail te sturen naar contact@mariannekremer.nl of te bellen of appen naar 06-5066 8630. Ze hoopt je te ontmoeten tijdens de Week van de Loopbaan.

Vol = vol, dus mail of bel haar voor het maken van een afspraak!


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button