Gemeente

Stationsstraat Scheemda twee weken niet bereikbaar door werkzaamheden

- advertentie -

Scheemda – Vanaf maandag 30 augustus t/m vrijdag 10 september 2021 wordt onderhoud gepleegd aan de Stationsstraat in Scheemda. Doorgaand gemotoriseerd verkeer is dan niet mogelijk tussen de Wijkstraat en het station.

- advertentie -

Ook de streekbussen van Qbuzz kunnen geen gebruik maken van de Stationsstraat. Dat houdt helaas in dat het NS station in Scheemda niet per bus bereikbaar is. Het P&R terrein bij het NS station is wel bereikbaar, maar alleen uit zuidelijke richting.

Werkzaamheden
In opdracht van de gemeente Oldambt zal KWS Infra Leek werkzaamheden verrichten aan 3 kruisingen en 3 drempels op de Stationsstraat.

De werkzaamheden op de kruisingen bestaan uit het gedeeltelijk verwijderen van het asfalt, verplaatsen van de kolken, aanbrengen van nieuwe goten aan de zijkanten van de weg en aanbrengen van nieuw rood asfalt. De werkzaamheden op de drempels bestaan uit het verwijderen van het asfalt en aanbrengen van nieuw rood asfalt. Deze werkzaamheden zullen hinder opleveren met betrekking tot de bereikbaarheid van uw woning.

Auto parkeren
De werkzaamheden kunnen overlast veroorzaken. “Wij zullen dit uiteraard proberen tot een minimum te beperken. Wanneer uw woning niet bereikbaar is en u wel met uw auto uw erf moet verlaten is het raadzaam om deze vooraf aan de werkzaamheden buiten het werkvak te parkeren. Via het voetpad kunt u wel te voet langs de werkzaamheden lopen.” aldus de aannemer.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button