EconomieVideo

Ziegler Open Sollicitatie Dag 2 oktober 2021 (video)

- advertentie -

Winschoten – Ziegler Brandweertechniek maakt een goede groei in het produceren van brandweerwagens. Daarom zijn ze op zoek naar gemotiveerd personeel en met ludieke acties maken ze reclame om mensen uit te nodigen naar de Open Sollicitatie Dag te komen. Een brandweerwagen met een oproep is op verschillende plekken in Winschoten gespot en zelfs TikTok Tammo heeft al even een kijkje in de fabriek genomen. Er zijn openstaande vacatures voor: elektromonteur, (allround) monteur eindmontage, TIG lasser/pompbouwer, mechanical engineer en projectleider.

- advertentie -

Op zaterdag 2 oktober staan na aanmelding de deuren van 10.00-14.00u open om geïnteresseerde sollicitanten een rondleiding te geven door de fabriek. Via een speed-sollicitatie wordt er van beide kanten kort gekeken of er mogelijkheden zijn. Na 2 oktober zal er een selectie worden gemaakt uit de kandidaten die voor een tweede gesprek worden uitgenodigd. Vooraf aanmelden via het speciale formulier op de website is wel gewenst: https://www.zieglerbrandweertechniek.nl

(Lees verder onder de foto.)

Foto: Melarno Kraan | OldambtNu.nl

Unieke brandweerwagens
Ziegler heeft in Duitsland, Kroatië, Indonesië en Nederland producties waar in eigen beheer brandweer technische onderdelen worden geproduceerd. In Winschoten wordt alles vakkundig geassembleerd door een leuk team monteurs. De complexiteit van een brandweerwagen vraagt veel engineering. Ook dit deel heeft Ziegler geheel in eigen beheer. De mechanical en technical engineers zijn constant aan het ontwerpen en verbeteren om aan de wensen van de klanten te voldoen.

Personeel
Stagiaires uit de werktuigbouw, autotechniek en megatronica willen graag bij dit unieke bedrijf leren en geregeld leidt dit naar een baan.

Vakmensen die van het begin tot aan het eindproduct onderdeel willen zijn van het bouwen van een brandweerwagen, met interesse voor autotechniek en meedenken in oplossingen, zijn van harte welkom om 2 oktober te komen kijken. En wie weet bouw jij straks mee aan deze unieke auto’s in Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button