Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Regionaal nieuws

Nieuwe directeur OV-bureau Groningen Drenthe bekend

- advertentie -

Groningen – Rosalinde Hoorweg (49) wordt de nieuwe directeur van het OV-bureau Groningen Drenthe. Ze start per 1 januari 2022. Hoorweg is nu nog bestuurssecretaris van het Instituut Mijnbouwschade Groningen, ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Rosalinde Hoorweg volgt Erwin Stoker op die de functie waarneemt na het vertrek van Wilko Mol per 1 oktober 2021.

- advertentie -

Voorzitter van het dagelijks bestuur van het OV-bureau Fleur Gräper- van Koolwijk: “Het OV in Groningen en Drenthe staat voor een grote opgave naar de toekomst. We willen de reizigers weer terug in het OV en doorbouwen zoals voor corona. Met Rosalinde Hoorweg gaan we die uitdaging graag aan.”

Hoorweg start op een moment dat zich een langzaam herstel van de reizigersaantallen aftekent. Rosalinde Hoorweg: “Samen met het team zet ik graag mijn schouders onder veilig en betrouwbaar openbaar vervoer: de reiziger is (weer) van harte welkom in de bus”.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button