Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Goedkoopste vrijstaande woning van het land in Nieuwolda

- advertentie -

Nieuwolda – Een normaal huis kopen is voor veel mensen momenteel onbetaalbaar, laat staan een grachtenpand, woonboerderij of huis met zwembad. Of kan het toch? RTL Nieuws zocht dit uit en kwam met een artikel speciaal voor mensen met exclusieve woonwensen, maar die een klein budget hebben.

- advertentie -

Opnieuw zijn de huizenprijzen in Nederland omhoog gegaan. In het afgelopen kwartaal steeg de gemiddelde prijs van een koophuis naar 419.000 euro. Dat komt neer op een stijging van 19 procent, ten opzichte van het derde kwartaal van 2020.

Aan de doorgaande Hoofdstraat in het centrum van Nieuwolda staat de goedkoopste vrijstaande woning van dit moment in ons land. Het gaat om een jarendertigwoning van 100 vierkante meter, op een perceel van 435 vierkante meter. Volgens de beschrijving op Funda heeft het ‘mooie ruimtes’ en ‘goede slaapkamers’.

Vrijstaande woning: vraagprijs 115.000 euro k.k.
“Het huis is groter dan je denkt”, zegt makelaar Richard van der Ploeg tegen RTL Nieuws, die het huis in zijn portefeuille heeft.

Wel geeft hij toe: “Het is een woning die aandacht nodig heeft.” Daarmee doelt hij op de staat van het onderhoud van de woning. “Maar daar is de vraagprijs ook naar.”

Er is veel interesse voor de woning, zegt de makelaar. “We hebben al een aantal bezichtigingen gedaan. Er staan nog zo’n 20 bezichtigingen gepland. Mensen die interesse hebben, adviseer ik: kom vooral langs en kijk wat je ervan vindt. Er zit zeker wat werk aan de woning, sommigen haken daar op af maar anderen zien het ook gewoon zitten. Kom langs, en kijk wat je ervoor over hebt.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button