Gemeente

Wijkplatform Bomenbuurt presenteert Wijkvisie aan Oldambt

- advertentie -

Winschoten – De voorzitter van het wijkplatform Bomenbuurt in Winschoten heeft op donderdag 7 oktober de wijkvisie Bomenbuurt aangeboden aan wethouder Jurrie Nieboer. De overhandiging van het officiële wijkdocument werd in verband met de coronaregels uitgesteld.

- advertentie -

In de nota, die via een enquête onder wijkbewoners tot stand is gekomen, staat onder meer de top 3 van prioriteiten. Dit zijn nette bestrating in de wijk, het bomenplan en meer parkeerruimte. In zijn toelichting onderbouwde de voorzitter de vragen van de wijkbewoners die in de visie staan.

Zo wil het wijkplatform zorg dragen voor elkaar, een buurtkrant en meer activiteiten in de wijk. En ook een doorgang tussen de begraafplaats en het crematorium. Verder wil de wijk concrete aandacht voor groen, verkeer en andere onderwerpen die in de wijkvisie zijn opgenomen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button