Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Weerbericht

Droog en rustig weer precies in het weekend

- advertentie -

Landelijk – Het beste weer van de komende tijd valt precies in het weekend. Warm wordt het niet, maar met 12-15 graden en weinig wind is het prima weer om buiten te zijn.

- advertentie -

Zaterdag nauwelijks wind
Het contrast met het weer van de afgelopen dag is zaterdag groot. Onstuimig weer met zware windstoten heeft plaatsgemaakt voor een zwakke wind. Er is veel bewolking en vooral in de middag schijnt ook af en toe zon. Heel lokaal is een buitje niet uitgesloten, maar veruit de meeste plaatsen houden het droog. Veel warmer dan 13 graden wordt het niet, maar doordat het nauwelijks waait is het prima weer voor een wandeling, een bezoek aan een attractiepark of werken in de tuin.

Zondag meer zonneschijn
Op de tweede dag van het weekend blijft het overal droog. Er waait een zwakke tot matige zuidenwind en het wordt op veel plaatsen 12 of 13 graden. In het zuiden kan het 14 graden worden en in de Limburgse heuvels is een lokale 15 graden niet uitgesloten. Hiermee is de temperatuur redelijk normaal voor eind oktober.

Na het weekend loopt de temperatuur verder op met halverwege de week maxima van 15 tot 17 graden. Wel is het vooral de eerste dagen wisselvallig met kans op regen, maar ook droge perioden met zon. De wind zit in de zuidwesthoek en is soms weer nadrukkelijk aanwezig.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button