Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Gemeente

Let op: wegsleepregeling van kracht tijdens Allerheiligenmarkt

- advertentie -

Winschoten – Vorig jaar ging de jaarlijkse Allerheiligenmarkt in Winschoten, beter bekend als de Adrillen, voor het eerst sinds mensenheugenis niet door. “Gelukkig kan het dit jaar, met enige aanpassingen, wel doorgaan. Helaas is er deze editie geen Lutje Adrillen, geen hobbymarkt en zijn er geen feesttenten op het Marktplein.” aldus de gemeente Oldambt.

- advertentie -

Er is wel, in verkleinde vorm, een warenmarkt. En vanaf afgelopen woensdag tot en met maandag 1 november 2021 een kermis. “Dat het feestje doorgaat betekent dus ook dat onze wegsleepregeling van kracht is in bepaalde straten. Want we willen natuurlijk wel dat alles voor de hulpdiensten bereikbaar blijft.” meldt de gemeente.

Daarom sleept de gemeente de voertuigen weg die:
– de doorgang van hulpverleningsvoertuigen blokkeren,
– de toegang tot een brandkraan blokkeren,
– fout geparkeerd staan of
– op een andere manier zorgen voor een onveilige situatie.

Er staat bebording langs de desbetreffende wegen en we laten zien op bijgevoegd kaartje om welke wegen het gaat. Op 27, 28, 29, 30 en 31 oktober 2021 en 1 november 2021 mag je in het paarse deel niet parkeren in verband met de kermis. Op maandag 1 november 2021 mag je in het rode deel vanaf 01.00 uur tot 20.00 uur aan de Venne en enkele zijstraten niet parkeren vanwege de Allerheiligenmarkt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button