Regionaal nieuwsVideo

Jongetje (11) bekneld met been in buis graansilo Blijham (video)

Blijham – Een jongetje van elf jaar is dinsdag aan het eind van de ochtend ernstig gewond geraakt nadat hij met zijn been bekneld raakte in een buis van een graansilo, zo liet de politie weten. Het ongeval gebeurde bij een boerderij aan de Oosteinde in Blijham.

- advertentie - 

Meerdere hulpdiensten en een traumahelikopter werden ingezet. Het jongetje is met een ambulance onder begeleiding van een trauma-arts overgebracht naar het UMCG in Groningen. Hoe het jongetje bekneld kon raken is onduidelijk.

Foto’s: Quintin Stoetman | OldambtNu.nl


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button