Politiek

PvhN tot aan de gemeenteraadsverkiezingen geleid door nieuwe fractievoorzitter

- advertentie -

Oldambt – De gemeenteraadsfractie van de Partij voor het Noorden in Oldambt krijgt per 1 januari 2022 een nieuwe tijdelijke fractievoorzitter. Reden hiervoor is dat de huidige fractievoorzitter, Kirsten Bos, per 1 januari zal stopen met haar werkzaamheden als gemeenteraadslid.

- advertentie -

“Ik vind het een hele eer dat ik vanaf 2018, onder de vlag van de Partij voor het Noorden, als gemeenteraadslid mijn steentje heb kunnen bijdragen aan de lokale politiek, en ben blij dat ik dit bijna tot aan de verkiezingen van 2022 heb kunnen doen. Het zijn van raadslid brengt grote verantwoordelijkheden met zich mee die ik heel serieus neem.” aldus Kirsten Bos.

“Door een verzwaring van mijn functie in mijn dagelijkse werk zou ik vanaf januari mij niet meer voor de volle 100% kunnen inzetten als raadslid, terwijl onze kiezers en de inwoners van Oldambt dit wel verdienen. Dit is dan ook de reden dat ik na lang wikken en wegen heb besloten om ook nu mijn verantwoordelijkheid te nemen door te stoppen en een plek vrij te maken voor iemand die zich wel volledig kan inzetten.” zegt ze.

Mark Kalse zal tot aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 tijdelijk de rol van fractievoorzitter op zich nemen. De Partij voor het Noorden draagt John Walters voor als nieuw raadslid

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button