Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Politiek

Gewoon doen! Definitieve lijst VVD Oldambt vastgesteld

- advertentie -

Oldambt  – Afgelopen week is door de leden de definitieve kandidatenlijst vastgesteld waarmee de VVD Oldambt de komende gemeenteraadsverkiezingen ingaat. Dit gebeurde in De Esborg in Scheemda.

- advertentie -

De kandidatenlijst is met zorg vastgesteld door de kandidaatstellingscommissie en overgenomen door het netwerkbestuur. Tijdens de ledenvergadering hebben de leden de lijst bekrachtigd. Voor meer informatie over het proces kunt u contact opnemen met de secretaris van het VVD Netwerk Oost Groningen, Dhr J.J. Westerbeek via jwesterbeek@hetnet.nl

“Ik ben erg blij met deze mooie en gevarieerde lijst, waar de energie vanaf spat”. De afgelopen jaren heeft de fractie veel vlieguren gemaakt en ervaring opgedaan, die we nu weer meenemen naar de komende jaren. Er is op de lijst ruimte voor nieuwe mensen en ervaren mensen. Met deze lijst hebben we vertrouwen in een goede verkiezingsuitslag met minimaal eenzelfde resultaat als in 2018.

De lijst namens de VVD Oldambt ziet er als volgt uit:

 1. Erich Wünker
 2. Mandy Meertens
 3. Job Steynis
 4. Sander Leuning
 5. Paula van Dijken
 6. Jimmy Kruize
 7. Sjaak van ’t Westeinde
 8. Bert Sigmond
 9. Hiltsje Rijlaarsdam-Sikma
 10. Tom van der Meulen
 11. Annechien ten Have-Mellema

Job Steynis zal voorlopig het fractievoorzitterschap op zich nemen.

Het verkiezingsprogramma heeft de titel: Gewoon doen! De afgelopen 3,5 jaar hebben we laten zien dat de VVD Oldambt het verschil maakt voor onze mooie gemeente door bijvoorbeeld te zorgen voor meer werkgelegenheid, gedegen financieel beleid en glasvezel in onze gemeente. In ons verkiezingsprogramma leest u alles over waar de VVD Oldambt fractie zich voor gaat inzetten de komende jaren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button