Kort nieuwsOp stap

11 december Kerst Inn Sint Vituskerk Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De Kerst Inn van de Sint Vituskerk is inmiddels een traditie geworden. Op zaterdag 11 december, van 10 tot 16 uur organiseert de geloofsgemeenschap Sint Vitus voor de vijfde  keer de bijzondere Kerst Inn in de kerk aan de Langestraat 75 te Winschoten.

- advertentie -

Bijzonder aan deze Kerst Inn is dat er in de kerk een tentoonstelling van kerststallen, Mariabeelden en heilige beelden is. De vrijwilligers van de geloofsgemeenschap verkopen de heerlijke zelfgemaakte kniepertjes. Ook worden er kerst- en grafstukken verkocht.

Op alle mogelijke manieren draagt de Sint Vituskerk bij aan de kerstsfeer voor het winkelend publiek in de Langestraat. De opbrengst van deze Kerst Inn zal worden gebruikt voor het kerkorgel.

Kniepertjes
Er worden kniepertjes verkocht vanuit de pastorie aan de Langestraat 75. Ook kunt u ze telefonisch bestellen bij Margret Pater 06-11189638

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button