Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Gemeente

Oldambt sluit nieuwe contracten af voor huishoudelijke hulp

- advertentie -

Oldmabt – Omdat de contracten voor de huishoudelijke hulp in Oldambt aan het eind van het jaar aflopen, heeft de gemeente een nieuwe opdracht in de markt gezet. Het resultaat daarvan is dat alle zes aanbieders die nu huishoudelijke hulp leveren, een nieuw contract hebben gekregen. Ook zijn er drie nieuwe partijen bij gekomen.

- advertentie -

Ruime keuze
Wethouder Gert Engelkens is tevreden over het resultaat van de aanbesteding: “Ik ben blij met de ruime keuze aan zorgaanbieders voor onze inwoners. Daarnaast is het een geruststelling dat alle aanbieders die nu huishoudelijke hulp leveren, een nieuw contract hebben gekregen. Op die manier houden onze inwoners de hulp zoals ze die gewend zijn.”

Zorgaanbieders

Deze zorgaanbieders gaan vanaf 1 januari 2022 huishoudelijke hulp aanbieden via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) in de gemeente Oldambt:
– Beter Thuis Wonen
– Buurtdiensten
– De Nieuwe Zorg Thuis
– Flexiplus
– Miep
– Tzorg
– Thuisgenoten
– BiOn
– De Zorgzaak

Keuzevrijheid
Voor de ruim 1700 inwoners die op dit moment huishoudelijke hulp krijgen, verandert er niks. Inwoners die dat willen, hebben altijd de mogelijkheid om over te stappen naar een andere gecontracteerde zorgaanbieder.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button