Partnerbijdragen (advertentie)

Te gast bij… tuindecoraties Decobyjo

- advertentie -

Bellingwolde – Om de oprit, tuin of de entree van het huis te verfraaien, is het mooi om wat unieks neer te zetten. Decobyjo in Bellingwolde heeft tuindecoracties in allerlei soorten en maten. Prachtige vazen of schalen voor in de tuin, gemaakt van robuust gietijzer waardoor deze ook in de winter gewoon buiten kunnen blijven staan. De vazen zijn er tot hoogtes van 3 meter! Of elegante gietijzeren/aluminium lantaarnpalen, scheepslampen en messing wandlampen, het is aan de Lindenlaan 8 allemaal te vinden.

- advertentie -

Ook voor binnen of onder een overkapping heeft Joyce van Decobyjo de meest bijzondere producten. Alles is apart, wat niet zomaar bij een gewone decoratie winkel om de hoek te koop is. Een decoratieve krans van hout of salim is het hele jaar mooi en die sierlijke vlaggenmasthouder maakt het net even anders. Een cadeautje voor iemand, voor jezelf, er zijn voor veel smaken ideetjes genoeg.

Voor unieke decoracties, verlichting en oude bouwmaterialen is Decobyjo een aanrader en de collectie wordt steeds verder uitgebreid. Kijk op de website www.decobyjo.nl voor informatie. Op vrijdag en zaterdag van 13.00-16.00u is de winkel open om gezellig te winkelen en verder kan het de hele week op afspraak. Vragen? Dat kan via het contactformulier op de website of gewoon telefonisch 06 86 69 27 21.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button