Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Politiek

Tim van Bostelen opnieuw gekozen tot lijsttrekker CDA Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Op woensdag 8 december 2021 is de kandidatenlijst door de ALV van het CDA Oldambt vastgesteld. Tim van Bostelen is hierbij opnieuw gekozen tot lijsttrekker. Op de lijst wordt ervarenheid afgewisseld met nieuw talent.

- advertentie -

Tim van Bostelen woont in Nieuwolda en is sinds 2018 raadslid in de gemeenteraad van Oldambt. Hierbij werkt hij als fractievoorzitter nauw samen met de fractie van het CDA Oldambt. Met Simeon Naaijer, Gerard de Groot en Marco Sijbolts is de top 4 van de lijst compleet. Simeon, uit Winschoten, heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan als fractie-ondersteuner.

Gerard de Groot komt uit Nieuw-Beerta en zet zich ook al langere tijd in voor het CDA Oldambt. Het jongste Winschoter lid, Marco, doet in de komende 4 jaar graag ervaring op. Samen met de andere kandidaten vormen zij de kandidatenlijst waarmee het CDA met vertrouwen uitkijkt naar de verkiezingen voor de gemeenteraad van Oldambt op 16 maart volgend jaar.

Ook hebben de leden ingestemd met het verkiezingsprogramma Zij-aan-Zij voor Oldambt. Dit is basis waarop het CDA Oldambt zich de komende jaren inzet voor een gemeente waar de mens centraal staat en niet de regels. De partij heeft daarnaast oog voor ondernemers, woningbouw, groenbeheer en wegennetwerk. Het volledige verkiezingsprogramma is te vinden op de website van CDA Oldambt. Dan kunt u ook kennismaken met de Oldambities.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button