Algemeen
Veel gelezen

Basisschool De Bouwsteen op slot na corona-uitbraak

- advertentie -

Finsterwolde –Basisschool de Bouwsteen in Finsterwolde gaat voor tien dagen op slot. Dit heeft directie in overleg met de GGD besloten. Op de school is corona uitgebroken. De Bouwsteen zit gevestigd in het Multi Functioneel Centrum De Hardenberg.

- advertentie -

Scholen misschien eerder dicht
Vanwege de snelle opmars van de omikronvariant overweegt het demissionaire kabinet toch of de basisscholen eerder dicht moeten voor de kerstvakantie. Dat zeggen bronnen in Den Haag. Het kabinet is er nog niet uit, dinsdag valt een besluit.

Het Outbreak Management Team heeft het kabinet eerder geadviseerd om een langere kerstvakantie voor scholen te overwegen, maar het kabinet zei tot nu toe dat het de inzet was om scholen open te houden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button