Economie

Ford dealer Smidts Autogroep en Wensink Automotive herverdelen het Ford Rayon in Veendam en Winschoten

- advertentie -

Winschoten/  Veendam – Vanaf 1 januari vinden er een aantal belangrijke wijzigingen plaats in het Ford rayon in de provincie Groningen. De herverdeling van een aantal werkgebieden en vestigingen in samenwerking met andere Ford dealers past in de toekomstvisie van Ford Nederland. De werkzaamheden van de Ford vestigingen van Wensink Automotive in Veendam en Winschoten zullen worden verplaatst naar de vestiging van Ford Boerhof in Sappemeer.

- advertentie -

De Ford vestiging in Veendam wordt gesloten. Vanuit de vestiging in Winschoten blijft Wensink de Mercedes-Benz activiteiten voorzetten. Ford Boerhof Sappemeer en Ford Store Boerhof Groningen zijn samen met Auto Smidts Roden en Auto Smidts Tolbert onderdeel van Smidts Autogroep. Een familiebedrijf sinds 1867!

Centralisatie van activiteiten
De herstructurering past in de strategie van Ford Nederland, Wensink Automotive en Ford dealer Smidts Autogroep om de belangen van de klanten centraal te stellen. De automobielbranche is bijzonder in beweging met onder meer de elektrificatie van personen- en bedrijfswagens. Een op de vier zakelijke leaserijders kiest al voor een elektrisch voertuig. En ook in de particuliere markt wint deze schone aandrijving aan populariteit.

De modellenrange van Ford is voor een groot deel leverbaar als hybride of volledig elektrisch aangedreven variant. Om klanten in de toekomst goed te kunnen bedienen, zijn slagvaardige dealerorganisaties nodig die goed begrijpen wat er in een gebied leeft én mogelijk is. Daarom heeft Wensink Ford in samenspraak met Smidts Autogroep besloten de gebieden Veendam en Winschoten over te dragen.

Wensink Automotive, Smidts Autogroep en Ford Nederland zijn van mening dat Ford klanten het meest gebaat zijn om de verkoop- & servicewerkzaamheden onder de vlag van Ford Boerhof in Sappemeer te continueren. Menno Smidts van Smidts Autogroep: “Wij zijn trots op het feit dat wij nu het mooie merk Ford in het gebied Veendam/Winschoten mogen vertegenwoordigen. Wij kennen Wensink als een professionele Ford dealer en zetten deze koers voor onze klanten graag voort.”

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button