Algemeen

Wedstrijd mooist verlichte kersthuis, doe jij al mee?

- advertentie -

HO HO HO….ben je ook al in de kerststemming? Misschien valt het niet mee in deze tijd van corona-perikelen en grijs weer, maar een beetje sfeer en licht maakt het toch iets vrolijker. Rijdend door het Oldambt zien de fotografen van OldambtNu.nl de mooiste creaties,  groot en klein! Voor de actie maakt het niet uit hoeveel lampjes je bij je woning hebt.

- advertentie -

Hierbij vast een “preview”, een blik op de eerste inzendingen voor het mooist verlichte kersthuis in Oldambt.

Wil je meedoen? Stuur dan een foto van de buitenkant van je versierde optrekje naar redactie@oldambtnu.nl (of maak gebruik van ons contactformulier) voorzien van je naam, adres en telefoonnummer. Met het insturen van de foto geef je toestemming aan OldambtNu.nl voor plaatsing van een foto van jouw huis op de website en Social Media.

Wil je weten hoe de spelregels zijn, en natuurlijk wat je kunt winnen? Zie onderstaande link.

Lees meer: Geef je op voor mooist verlichtte KERSThuis! (uitleg en spelregels)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button