Regionaal nieuws

Familieparken Landgoed Tenaxx in Wedde weer open vanaf 18 december

- advertentie -

Regionaal – Omdat de basisscholen eerder sluiten gaat Familieparken Landgoed Tenaxx in Wedde zaterdag 18 december al open. Van 18 tot en met 23 december, van 26 tot en met 30 december en van 2 tot en met 9 januari is het park geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Het landgoed is feestelijk versierd en er zijn allerlei leuke kerst- en winteractiviteiten.

- advertentie -

Kerstknutselen met de Ranger: zoek de ‘schatten van Tenaxx’ en maak je eigen dinokersttafereel. Dinotandjes poffen, marshmallows roosteren bij de vuurkorven, schminken en nog veel meer. Op 5 en 8 januari: oude ambachten, zoals vlegelen, wannen, koren malen, broodjes bakken in de veldoven, touwdraaien en Midwinterhoorn maken met de Onstwedder Gaarv’n.

Ook de vernieuwde nostalgische rupsbaan is er weer. Je kunt het interactieve museum en het sfeervol verlichte miniatuurpark bezoeken, een ritje maken in het treintje en op zoek gaan naar de brullende dino’s in het bos.

De speciale activiteiten zijn bij de normale entreeprijs inbegrepen, net als 1 snackmenu per persoon.

Familieparken Landgoed Tenaxx moet zich houden aan de geldende overheidsmaatregelen; vertoon van een QR-code en ID-bewijs is noodzakelijk. Reserveren is niet nodig.

Meer info, openingstijden en prijzen: www.familieparken-tenaxx.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button