Incidenten

Autobrand in schuur snel geblust door brandweer

- advertentie -

Bellingwolde – Brandweer Vlagtwedde, Winschoten en Bellingwolde werden vrijdagmiddag opgeroepen voor een woningbrand aan de Hoofdweg in Bellingwolde. Uiteindelijk bleek er een auto in brand te staan in een  schuur van een woonboerderij.

- advertentie -

“Omdat er mogelijk nog een persoon in de woning aanwezig zou zijn hebben we opgeschaald naar middelbrand. Een tweede blusvoertuig, die van Vlagtwedde, is hierbij opgeroepen.” laat de voorlichter van de brandweer weten. Ook de hoogwerker van brandweer Winschoten werd opgeroepen.

Rond 15.45 uur was de brand onder controle. “De brand is onder controle. De bewoners hebben het pand gelukkig tijdig kunnen verlaten. Een persoon is overgedragen aan de collega’s van de ambulance ivm rookinhalatie.” aldus de woordvoerder.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button