Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuws

Lokale nieuwspagina Bad Nieuwschans Online blijft bestaan

- advertentie -

Bad Nieuweschans – De lokale nieuwspagina Bad Nieuweschans Online blijft bestaan. De eigenaar, Frans Stegeman, was op zoek naar nieuwe inwoners die het stokje van hem gingen overnemen om de pagina up-to-date te houden en die hebben zich gemeld.

- advertentie -

De afgelopen acht jaar bracht Bad Nieuweschans Online het laatste nieuws uit het grensdorp bij de bewoners en geïnteresseerden. Eerst met een eigen website (bnsnieuws.nl), nu nog alleen op een Facebookpagina met ruim 2.700 volgers. De pagina is zeer geliefd bij de inwoners die daar hun nieuws vandaan halen.

Al enkele jaren heeft OldambtNu.nl een goede samenwerking met deze lokale nieuwspagina. Dit hebben we als erg prettig ervaren en hoopt deze samenwerking ook te vinden in andere dorpen met bijvoorbeeld een eigen nieuwsblad.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button