Incidenten
Veel gelezen

Politie treft verdacht pakketje aan in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Agenten van politie Oldambt kregen dinsdagavond een melding van een verdacht pakketje op een locatie aan de Haven Zuidzijde in Scheemda.

- advertentie -

“Ter plaatse troffen we het pakketje zoals op de foto aan.” laat de woordvoerder van de politie weten. “Onze agenten hebben contact gehad met de Teamleider Explosieven Veiligheid (TEV). Deze teamleider is het eerste aanspreekpunt bij verdachte objecten.” laten ze weten.

Loos alarm
“Aan de hand van foto’s constateerde hij dat het om loos alarm ging. De TEV heeft het object opgehaald en meegenomen naar het bureau. Er is nooit sprake geweest van een gevaarlijke situatie.” aldus de politie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button