Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Boek: “Onze kinderwens” onlangs uitgekomen

- advertentie -

Oldambt – Eise Molenaar heeft een boek geschreven over zijn gezin, bestaande uit twee mannen en een dochtertje. De route die zij als twee mannen moesten afleggen om een eigen kindje te kunnen krijgen, verliep niet over rozen. Vele hobbels, teleurstellingen, onderscheid en zelfs een rechtszaak hebben ze gekend. Maar gelukkig ook veel humor en liefdevolle ervaringen, met uiteindelijk een happy end.

- advertentie -

Onze kinderwens
Vorige week is zijn boek “Onze kinderwens” uitgekomen: “Precies zeven jaar terug begon ik met bloggen. Over onze kinderwens. Heel veel bijzondere verhalen heb ik verteld in het blog, ik heb veel foto’s gedeeld, hoe de wens ontstond, het verloop van onze route, de vele ontmoetingen, de mooie, de mindere en de vervelende ervaringen. Met als klap op de vuurpijl hoe we Annie en Bruno leerden kennen en met hen een ervaring aangingen die de rest van ons leven is gaan bepalen.”

“Een prachtig traject gingen we in. Annie haar zwangerschap, de plasjes bij de dokter, de mooie buikfoto’s, de pretecho. Alles hebben we vol trots kunnen en mogen delen. Zo ook de meer zakelijke kanten. De gesprekken met Fiom, de Raad voor de Kinderbescherming, de medische keuring, de DNA-test. Die zakelijke kanten vielen heel snel naar de achtergrond bij het steeds zien van de zwangere Annie die alles van a tot z met zo ontzettend veel liefde voor ons deed. En ja, dan de bevalling in juli 2016, de geboorte van onze dochter Sanne. Velen hebben meegeleefd. Helaas ervaarden we ook de heel moeilijke, pijnlijke zwangerschap, de tweede voor ons, die uitliep op een miskraam. Maar nogmaals: wat zijn we trots, blij en gelukkig met Sanne! ”

Het boek is te bestellen via onze-kinderwens@outlook.com voor € 21,95 inclusief verzendkosten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button