Gemeente

Compensatieregeling coronaschade over 2021 voor lokale cultuur, buurt- en dorpshuizen en vrijwilligersorganisaties jeugd

- advertentie -

Oldambt – Het college van B&W van Oldambt heeft op 30 november een compensatieregeling coronaschade vastgesteld. Vanaf 1 januari 2022 kunnen drie doelgroepen een aanvraag indienen voor compensatie van geleden schade in 2021 die is ontstaan door de coronamaatregelen. Het gaat om organisaties en initiatieven uit het lokale culturele veld, buurt- en dorpshuizen en vrijwilligersorganisaties jeugd.

- advertentie -

Ook in 2021 ondersteunde gemeente Oldambt deze doelgroepen al voor de geleden schade in 2020. Oldambt heeft ook voor 2021 van de Rijksoverheid coronacompensatiegelden ontvangen om deze doelgroepen te ondersteunen en te compenseren voor de schade die dit jaar werd geleden.

Meer informatie, waaronder de link naar de compensatieregeling, is te vinden op https://www.gemeente-oldambt.nl/wonen-en-leven/subsidies. Het aanvraagformulier krijgt u toegestuurd als u een mail stuurt naar coronaschade@gemeente-oldambt.nl. Aanvragen kunnen worden ingediend van 1 januari tot 1 mei 2022.

Met het instellen van deze regeling wil de gemeente laten zien dat ze belang hecht aan de instandhouding van deze organisaties met een maatschappelijke functie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button