Gemeente

Subsidieregeling evenementen 2021 wordt verlengd tot en met 2022

- advertentie -

Oldambt – Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt heeft op dinsdag 7 december jongstleden de Tweede wijziging Subsidieregeling evenementen gemeente Oldambt 2019 vastgesteld. Met deze wijziging wordt de regeling die voor 2021 van toepassing was met een jaar verlengd.

- advertentie -

In 2022 wordt de nieuwe subsidieregeling evenementen vervolmaakt, deze treedt op 1 januari 2023 in werking. De nieuwe regeling heeft andere criteria en kan alleen online worden aangevraagd. Door deze regeling vanaf 2023 in werking te laten treden krijgen organisatoren van evenementen de tijd om te anticiperen op de nieuwe regels omtrent de subsidiering van hun bestaande en/of nieuwe activiteiten.

Meer informatie is te vinden via https://www.gemeente-oldambt.nl/wonen-enleven/subsidies, waaronder een link naar de betreffende subsidieregeling.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button