Algemeen

‘Tijdelijke’ Bewegwijzeringsborden Ommelander Ziekenhuis worden vervangen

- advertentie -

Scheemda – De ‘Tijdelijke’ (gele) bewegwijzeringsborden die de route wijzen naar het Ommelander Ziekenhuis worden eindelijk vervangen door definitieve borden. Afgelopen week is hier een start meegemaakt op de A7 bij Scheemda.

- advertentie -

Het ziekenhuis werd in november 2018 door koning Willem-Alexander, samen met 30 Groningers geopend. Volgens de gemeente waren zij samen met Rijkswaterstaat en de Provincie Groningen bezig met een grootschalig nieuw bewegwijzeringsplan. Deze wordt momenteel uitgerold en hierin zijn ook de borden naar het ziekenhuis meegenomen.

De borden wijzen de route naar het ziekenhuis en staan ondere andere langs de A7 en N33. De blauwe borden vervangen de ‘tijdelijke’ gele borden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button