GemeenteVideo

Terugblik op 2021 met burgemeester Cora-Yfke Sikkema (video)

- advertentie -

Oldambt – OldambtNu.nl sprak burgemeester Cora-Yfke Sikkema in haar kantoor op het oude Stadhuis over het afgelopen jaar, daarbij praten we over de dingen die komen gaan in 2022. Burgemeester Cora-Yfke Sikkema stipt puntjes aan uit het achterliggende jaar 2021.

- advertentie -

Zo zijn er verdrietige gebeurtenissen, de zorgen over Covid-19 met zeker ook invloed op de jeugd en de nog steeds spelende aardbevingsproblematiek. Gelukkig ook positieve gebeurtenissen zoals het openen van de Pieter Smitbrug en het toch doorgaan van de Adrillenmarkt.

Met de blik naar 2022 staan de aankomende gemeenteraadsverkiezingen voor de deur, waarbij het belangrijk is te stemmen voor de toekomst van het Oldambt. Te denken valt aan de ontwikkeling van industrie en de bijbehorende werkgelegenheid of het centrum van Winschoten.

Bekijk het gehele interview in de bovenstaande video.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button