Algemeen

Veel bloemen gelegd op plek waar 25-jarige man om het leven kwam

- advertentie -

Midwolda – Op de plek, waar afgelopen zaterdag bij een ernstig ongeval een 25-jarige man uit Winschoten om het leven kwam, worden door familie, vrienden en kennissen veel bloemen gelegd. Ook staan er meerdere kaarsen en een grote knuffelbeer.

- advertentie -

Het is nog onduidelijk wat er precies op de Zijdwende is voorgevallen. “We doen nog uitgebreid onderzoek naar het incident.” laat een woordvoerder van de politie dinsdag weten.

Rond twintig over vijf in de ochtend trof een passerende chauffeur van een strooiwagen de auto in het water aan. Meerdere hulpdiensten, waaronder politie, brandweer, ambulance en een traumahelikopter, werden met spoed opgeroepen om eerste hulp te verlenen.

Er lag een auto op de kop in de sloot met nog een persoon in het voertuig. Hij is door de hulpdiensten uit de auto gehaald. Hulp mocht helaas niet meer baten. De inzittende is ter plekke overleden aan zijn verwondingen.

Aanvankelijk meldde de politie in hun berichtgeving dat de man 24 jaar is, de familie heeft OldambtNu.nl laten weten dat de man 25 jaar is. 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button