Sport

Januari acties bij Sportcentrum Nico Jager

Winschoten – Einde van de lockdown betekent dat Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen in Winschoten weer volle kracht vooruit wil! Januari is traditiegetrouw de maand van de goede voornemens. Dat was dit jaar niet anders, maar de lockdown heeft iedereen in de startblokken gehouden. Maar nu kan het weer!

- advertentie - 

Sportcentrum Nico Jager heeft een totaalaanbod dat past bij ieder sportief doel. Team Nico Jager staat klaar om haar sporters te ondersteunen en te stimuleren. Alle leden kunnen gratis gebruiken maken van het Persoonlijk FITplan, waarin als het ware hun sportieve loopbaan wordt vastgelegd. Voor wie meer en nog intensiever wil zijn er diverse mogelijkheden zoals het leefstijlprogramma Body Support, de Geïntegreerde Leefstijlinterventie (GLI) of de Personal trainer.

Sporters die in januari inschrijven betalen geen inschrijfgeld en trainen gratis tot 1 februari 2022. Zodra ze lid zijn, kunnen ze gratis deelnemen aan het succesvolle 8-weekse Leefstijlprogramma van het sportcentrum: Body Support. Met trainingsschema’s, boodschappenlijstjes, weeg- en meetmomenten enz. Wel aanmelden voor 1 2 2022.

- advertentie - 

Niet-leden krijgen ook een fikse korting: zij betalen € 75,00 in plaats van € 149,95.
Kom langs bij Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen 104b in Winschoten, overtuig uzelf en proef de sfeer en het enthousiasme. Een proefles is altijd gratis!

Meer info, ook over Coronaregels en voorwaarden op www.nicojager.nl.

- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button