Partnerbijdragen (advertentie)

Isolatie offerte voor alle inwoners van Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Inwoners van de hele gemeente Oldambt kunnen een offerte aanvragen voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en dakisolatie. Dat kan via de website IsolatiebedrijfGroningen.com.

- advertentie -

Tienduizenden Groningers stonden onlangs letterlijk en figuurlijk in de kou, toen bleek dat het subsidieplafond voor verbetering en verduurzaming van woningen in het aardbevingsgebied al was bereikt. Daarom trekt het kabinet nu 250 miljoen euro extra uit. Maar om in aanmerking te komen voor deze subsidie moet men een offerte kunnen overhandigen. Via IsolatiebedrijfGroningen.com kan gratis en vrijblijvend een offerte worden aangevraagd voor isolatie in Oldambt die hiervoor gebruikt zou kunnen worden.

Helemaal gratis en vrijblijvend
Het aanvragen van een offerte voor isolatie van een woning is helemaal gratis en 100% vrijblijvend. Dat houdt in dat huiseigenaren nergens aan vast zitten en ze hun woning dus niet hoeven te laten isoleren bij een isolatiebedrijf. Men kan de offerte gewoonweg gebruiken om de kosten inzichtelijk te krijgen of voor het aanvragen van subsidie met betrekking tot verduurzaming van de woning. Het digitaal opvragen van een offerte duurt slechts één minuut. En wie een aanvraag doet, krijgt altijd binnen 2 werkdagen een e-mail met de prijsopgave.

De voordelen van woningisolatie
Met isolatie kunnen inwoners van de gemeente Oldambt behoorlijk besparen op hun maandelijkse energierekening. Een goed geïsoleerde woning houdt namelijk meer warmte vast, waardoor er minder gas hoeft te worden verbruikt. Daarnaast verhoogt woningisolatie het wooncomfort en is het goed voor het milieu. En dankzij subsidies kan isolatie snel worden terugverdiend. Naast de subsidie van 10.000 euro kan men mogelijk aanspraak maken op een vergoeding van 30% van de totale kosten via de Investeringssubsidie Duurzame energie en Energiebesparing (ISDE) van het RVO.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button