Sport

Inschrijving Buiten! Beachvolleybal op 28 januari open

- advertentie -

Oldambt – Door de ontwikkelingen rond het Covid-19 virus kon het toernooi de afgelopen twee jaar geen doorgang vinden. Het bestuur hoopt op betere tijden en heeft voor het weekend 10, 11 en 12 juni 2022 het toernooi op de agenda gezet. De voorbereidingen hiertoe zijn inmiddels in gang gezet, waaronder de inschrijvingen voor deelname.

- advertentie -

Inschrijven is alleen mogelijk via het volledig ingevulde aanmeldformulier op deze website welke op vrijdag 28 januari 2022 vanaf 20.00 uur beschikbaar is. Wees er op tijd bij want ook dit jaar geldt: “wie het eerst komt; het eerst maalt!”

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl (archief)

Hopelijk gooit het Covid-19 virus geen roet in het eten en kan het toernooi doorgang vinden. We zien elkaar dan aan de oevers van het Oldambtmeer! Buiten! Beachvolleybal is een 4 x 4 beachvolleybal evenement op het strand Midwolda aan het Oldambtmeer. 3 dagen lang veel wedstrijden, gezelligheid en feest.

Vrijwilligers
Deze oproep heeft een terugkerend karakter, want we zoeken vrijwilligers voor uiteenlopende werkzaamheden, zowel tijdens de op- en afbouw van het toernooi als in het speelweekend. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via het contactformulier op www.buitenbeachvolleybal.nl.

Voorheen werd deze Beachvolleybaltoernooi georganiseerd in Weddebergen.

- advertentie -

Lees ook: Eerste editie: ‘Buiten! Beachvolleybaltoernooi’ van start op strand Midwolda

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button