Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Winschoters doen mee aan tv-programma: ‘Help, mijn man is Klusser!’

- advertentie -

Winschoten – Bewoners van een woning aan de Julianastraat in Winschoten hebben meegedaan aan het programma Help, mijn man is Klusser. De opnames vonden vorig jaar december plaats. De uitzending is vanavond op RTL 4 om 20.30 uur te zien.

- advertentie -

Nieuw bestaan in Winschoten
“De Russische Alfiya verruilde haar leven in Moskou voor een nieuw bestaan in Winschoten met haar grote liefde Henk. De beloofde verbouwing van hun woning is al jaren aan de gang, maar Henk lijkt geen haast te hebben. In deze aflevering van Help, Mijn Man Is Klusser komt daar verandering in.” staat in de omschrijving van deze aflevering.

“John Williams moet deze week in Help, Mijn Man Is Klusser niet alleen een woning, maar ook een relatie oplappen. Hij reageert op de noodkreet van Alfiya uit Winschoten. De Russische woont al ruim twee jaar in een onaf huis waar haar man Henk totaal geen haast mee wil maken.”

(lees verder onder de foto)

Foto: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

Koken in een winterjas
“Door het gebrek aan voorzieningen kookt Alfiya al die tijd al in een amper beschutte bijkeuken. Het is er zo koud dat ze zelfs achter het fornuis haar winterjas nog aanhoudt. En dan te bedenken dat ze ooit voor de liefde haar flat in Moskou achterliet om een nieuw leven in Nederland op te bouwen.

Henk beloofde destijds dat hij hun klushuis snel in orde zou maken. Inmiddels lijkt hij de verbouwing niet meer zo belangrijk te vinden. John en het klusteam hebben heel wat puin te ruimen.”

Help, mijn man is klusser! is wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Videoland of RTL XL.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button