Partnerbijdragen (advertentie)

5x de leukste relatiegeschenken voor mannen

- advertentie -

Oldambt – Op zoek naar de leukste relatiegeschenken voor jouw mannelijke collega’s? Gebruik dan de vijf inspiraties uit dit artikel! Relatiegeschenken zijn namelijk nog altijd de perfecte manier om jouw bedrijfslogo overal terug te zien komen.

- advertentie -

Bierglazen
Bierglazen met jouw logo erop? Een effectieve manier om jouw logo steeds weer bij iemand uit de kast te laten halen. Daarnaast wordt natuurlijk elke man blij van een nieuwe bierpul. Beschikbaar in veel verschillende soorten en maten: van fluitjes tot vaasjes en pullen tot wel 550 milliliter. Is er een mannelijke collega die liever wijn drinkt; dan zijn er ook genoeg mogelijkheden. Ook wijnglazen zijn te bedrukken met bedrijfslogo.

Gadgets voor op reis
Jouw werknemers op vakantie laten gaan met relatiegeschenken van Maxilia met jouw bedrijfslogo? Kies voor de opblaasbare zwemband waarmee jouw werknemers zullen shinen in het zwembad. Iedereen bij het zwembad ziet jouw bedrijfslogo: een simpele vorm van reclame. Ook tijdens de reis naar het vakantieadres is er ruimte voor het juiste relatiegeschenk. Zo kan de koffer voorzien worden van mooie relatiegeschenken. Of pimp je koffers met een kofferlabel met bedrijfslogo of een kofferriem met de uitingen van jouw bedrijf.

Alles voor een fit en vitaal bedrijf
Wie wil er geen fitte en vitale werknemers? Goed voor de fysieke- en mentale gezondheid. Koppel hier relatiegeschenken aan met jouw bedrijfslogo. Beloon de sportende werknemers bijvoorbeeld met een fitness-handdoek met het bedrijfslogo erop. Of wat dacht je van gepersonaliseerde wireless oordopjes voor tijdens het sporten? Maak de fitte levensstijl voor je werknemers en laat bidons bedrukken met bedrijfslogo voor een fit en vitaal bedrijf. Dit kan je regelen bij https://www.maxilia.nl/bidons-bedrukken/.  De bidon gaat vervolgens met je werknemer mee naar de sportclub en/of -school.

Baseball caps
Een baseball cap is een stoere manier van het inzetten van relatiegeschenken voor jouw bedrijf. De caps kunnen naar eigen ontwerp besteld worden. Ga voor de hippe snapback of toch voor de trucker cap, vooral populair op de festivals. Een cap kan een simpele manier zijn om jouw bedrijfslogo op te laten vallen.

Gadgets voor in de auto
Veel mannen zien hun auto als hun kindje. Relatiegeschenken voor de auto zullen dus zeker in de smaak vallen. Een kentekenplaathouder met jouw bedrijfsnaam erop? Een effectieve manier om je bedrijfsnaam door Nederland te verspreiden. Makkelijk te monteren en zichtbaar voor iedereen! Of kies voor de USB auto-oplader waarmee de telefoon opgeladen kan worden in de auto. Jouw werknemers veilig op reis richting klanten en kantoor? Ga dan voor de bedrukte bandenmeter: nooit meer met te lege banden op pad.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button